Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bestill kontaktlinser

Brilleservice Se bedre med riktige brilleglass

Det viktigste med et par briller er brilleglassene.

Nærsynthet, langsynthet, alderssyn – dette er ulike synsproblemer som kan begrense hva vi oppfatter visuelt. I de fleste tilfeller kan et par optimalt tilpassede briller med riktige glass hjelpe oss til å se klart igjen. Det viktigste i et par briller er selve glassene, og det er enormt mange typer å velge mellom.

·       Enstyrkeglass – vanlige brilleglass med samme styrke over hele glasset er for deg som er nærsynt eller langsynt.

·       Progressive glass – individuelt tilpassede glass som gir skarpt syn på alle avstander. Progressive glass har styrker for nære, mellomliggende og lange avstandssoner i ett og samme glass med sømløs overgang. Styrken endrer seg gradvis ovenfra og ned og går fra avstandssyn til nærsyn.

·       Brilleglass for arbeidsplassen. Få perfekt syn på jobben og unngå smerter i skuldre og nakke med glass som er tilpasset nettopp dine synsbehov på jobben og optimert for alle avstander som kreves for å jobbe foran en dataskjerm.

Glass for spesielle bruksområder

I dag finnes også brilleglass som er utviklet spesielt for ulike situasjoner eller livsstilsfaktorer som kan være ekstra anstrengende for synet. De finnes både som enkeltslipte og progressive glass.

·       Glass tilpasset en digital livsstil gjør at du ser smarttelefonen, nettbrettet eller TV-en på en helt ny måte, samtidig som du unngår digitalt øyestress. Digitale glass gjør det mulig for øynene å fokusere raskt og behagelig takket være en spesielt optimert nærsone – uansett hva vi ser på.

·       Glass for bilkjøring gjør deg til en sikrere bilfører. Glassene hjelper deg å se bedre i mørke eller i vanskelige værforhold, de beskytter øynene mot blending og gjør det lettere å skifte fokus raskt og ofte.

·       Med sportsglass kan du nyte godt syn også når du trener. Sportsbriller er lette og sterke og utformet for høy lysintensitet.  Sportsglass pleier også å selges med en overflatebehandling som beskytter ekstra godt mot riper og smuss. De slipes slik at du får perfekt syn helt ut i kanten av brillene selv om du har kraftig buede glass med høy styrke. Det gjør at du ser perfekt til alle kanter, og beskytter øynene mot smuss, sollys og små støvpartikler i luften.

·       Avslappende glass for kontaktlinsebrukere gir avkobling for trette øyne. Når du bytter til briller etter å ha brukt kontaktlinser lenge, føles øynene oppfrisket, og det er mer behagelig å se. Glassene er også spesielt optimert for synsvanene til kontaktlinsebrukere og for å se godt i den digitale verden.