Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bestill kontaktlinser

Brilleservice Våre brillemerker – kvalitet, innovasjon og god design

Hos Brilleservice skal kundens behov dekkes fra A-Å.

Derfor er vi nøye allerede i utvelgelsesprosessen av de leverandører,  innfatninger og glass som skal selges i vår butikk. Vi legger lista høyt, og for oss vil det alltid være kvalitet som troner øverst.

En god brille skal fremheve dine beste trekk, sitte godt, og ikke minst vare lenge. Vi bruker vår erfaring og kompetanse for å sikre at du finner en god brille hos oss. Hver brille du finner hos oss skal være et godt stykke håndverk, laget av gode materialer, og laget med kjærlighet. Rett og slett et god patent, et godt design og en god produksjon.

Vårt brillesortiment er et resultat av bevisste valg vi har tatt som stolte fagfolk. Som en frittstående butikk har vi friheten til å velge hvilke merker vi tar inn.

Vår Frihet

Det har alltid vært viktig for oss å beholde vår frihet til å ta egne valg. Derfor støtter vi også produsenter som har tatt egne valg, og som ikke er bundet opp av avtaler med store, internasjonale kjeder. Vi støtter produsenter som setter kvalitet først – og som drives av innovasjon, yrkesstolthet, og kjærlighet til produktet sitt. Nettopp fordi synet vårt er blant de viktigste sansene vi har.

For at vi kan bevare friheten til å velge, er vi medlem av IC Optical Group.
Det er en gruppe uavhengige og frittstående optikerforeninger i Norge, som ikke ønsker å gå inn i de store kjedene. Dermed kan vi ta inn et sortiment basert på våre egne krav til en brille, og velge hvilke produsenter vi skal benytte oss av. Slik kan vi sikre at både kvalitet, komfort og design passer våre krav – og ditt syn.

Vi er stolte over vårt brillesortiment, som blant annet består av innovative og erfarne produsenter som FLEYE, Ørgreen, MOSCOT, Lindberg, Götti og Andy Wolf. Dette er produsenter som verdsetter god design, samtidig som de strekker seg langt for å produsere håndlagde briller av ytterste kvalitet.

Lindberg 

Vi er de eneste i Bodø som tilbyr innfatninger fra Lindberg, som blant annet er kjent for sine ultralette og komfortable briller i tidløst design. Noe av det som skiller Lindberg fra andre brilleprodusenter er deres innovative og revolusjonerende brillekonsept – som de kaller «the Lindberg building system». Konseptet gir deg friheten til å designe dine egne innfatninger slik at du sitter igjen med en helt unik brille tilpasset dine ønsker og ditt ansikt.

FLEYE – dansk design på sitt beste

FLEYE er dansk design på sitt beste, med sine særegne fargekombinasjoner, rene linjer, moderne detaljer, og ikke minst funksjonalitet. Håndlagde innfatninger, laget med lette og allergivennlige kvalitetsmaterialer, gjør FLEYE til en langtidsholdbar brille.

Ørgreen – førsteklasses designbriller

Ørgreen, kjent for sin minimalisme og innovative fargekombinasjoner, har førsteklasses designerbriller laget med eksklusive materialer. Den danske produsenten designer tidløse innfatninger for kvalitetsbevisste individer verden over, og vi er stolte over å kunne tilby dansk kvalitetsdesign til bodøværinger. Ørgreens kolleksjoner er designet og utviklet i Danmark, og laget for hånd i Japan, som er både er kjent og respektert for sine høye standarder og fantastiske kvalitet.

Andy Wolf – holdbare og bærekraftige

Briller fra Andy Wolf er ren østerriksks kvalitet — fra design til prototyping, produksjon og distribusjon. Gjennom hele prosessen gjennomgår alle deler av innfatningene strenge kvalitetskontroller, slik at den skal passe brukeren perfekt. Dermed er de klassiske innfatningene ikke bare pene, men også holdbare og bærekraftige.

MOSCOT – 100 års erfaring

Med over 100 års erfaring med optisk ekspertise, har MOSCOT forstått at ikke alle briller passer hvert eneste ansikt. Derfor tilbyr MOSCOT flere størrelser slik at du kan finne den rette innfatningen for ditt ansikt. Hver eneste brille fra er håndlaget, med materialer av høyeste kvalitet, som sikrer en robust konstruksjon.

Vi har også briller fra:

•          Moscot Spirit

•         Paul Smith

•          Fleye Signature

•          Munic

•          Tom Ford

•          Nathalie Blanc

•          Res/ Rei