Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bestill kontaktlinser

Brilleservice Om oss

Brilleservice ble startet i Dronningens gate 11c i sentrum av Bodø i juli 1989. Knut Edvinsen var, som i dag eier og daglig leder. Han var i starten eneste optiker og hadde én ansatt i butikken.

Hos Brilleservice får du synsundersøkelse med grundig undersøkelse av øyehelsen, kontaktlinsetilpasning,  og forundersøkelse til laseroperasjon. Vi har et meget bredt og godt utvalg av brilleinnfatninger og har brilleglass fra ZEISS av beste kvalitet og siste teknologi. Vi tilbyr alt av kontaktlinser som finnes på markedet og er alltid oppdatert med de siste produktene.
Brilleservice ønsker å være best i Nord-Norge på service, informasjon og tid til kunden ved levering av optiske produkter og tjenester.

kontakt oss for synsprøve

”At du er fornøyd er det viktigste for oss!” er vårt motto. For å oppfylle dette må vi se enkeltmennesket i hver kunde og må alltid prøve å være rettferdige og redelige i vår kundebehandling

Optiker Knut Edvinsen

E-post: edvinsen@brilleservice.no

Knut er eier, daglig leder og optiker med master i klinisk optometri. Han utfører synsundersøkelser, forundersøkelser og kontaktlinsetilpasninger

Optiker Maria Skagen Michalsen

E-post: maria@brilleservice.no

Maria er optiker med kontaktlinsekompetanse. Hun utfører synsundersøkelser, forundersøkelser, kontaktlinsetilpasninger og annet optikerarbeid.

Optiker Eystein Sverdrup Nilsen

E-post: eystein@brilleservice.no

Eystein er optiker med kontaktlinsekompetanse. Han utfører synsundersøkelser, kontaktlinsetilpasninger og annet optikerarbeid.

Marit Rydning Nilssen

E-post: marit@brilleservice.no

Marit treffer du i butikken, og er ansvarlig for butikkdriften.

Anne-Kari Andersen

E-post: anne-kari@brilleservice.no

Anne-Kari treffer du butikken og har ansvaret for verkstedet vårt. Hun har jobbet på Brileservice siden 1989.