Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bestill kontaktlinser

Brilleservice Synskirurgi

Bodø Synskirurgi er en laserklinikk hvor samarbeidet mellom optikere og øyeleger blir til det beste for deg som pasient. Bodø Synskirurgi  leverer gode resultater både når det gjelder nøyaktighet og trygghet.

Forundersøkelse

Forundersøkelser foretas av optiker. Dette er en grundig synsprøve. I tillegg kommer en undersøkelse med Waveline Oculyzer. Dette er et meget avansert system for omfattende topografimålinger, analyse av hornhinne og hele fremre del av øyet. Systemet måler samtidig hornhinnetykkelse, og lager en 3-D modell med all viktig informasjon for laseroperasjoner.

Kontakt oss for forundersøkelse


Laseren

Excimer-laser «Wavelight Allegretto 400 Hz Eye Q» er en anerkjent lasermaskinensom som fyrer hele 400 pulser i sekundet. Et høyt antall pulser gir kort behandlingstid og reduserer faren for uttørring mens laseren arbeider. Dette har stor betydning for resultatet.