Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bestill kontaktlinser

Brilleservice Synsundersøkelse

Vi tilbyr synsprøve med grundig undersøkelse av øyehelsen, kontaktlinsetilpasning og forundersøkelse til laseroperasjon. Vi benytter oss av den nyeste teknologien, vår brede kunnskap og lange erfaring. Vi legger fokus på å sette av god tid til kunden.

Alle vil på et eller annet tidspunkt få problemer med øynene knyttet til det å fungere optimalt på jobb eller i fritiden. Synsfunksjonen er i stadig endring gjennom hele livet. I tillegg er vi aktive til vi blir både 80 og 90 år. Det stiller store krav til oppfølging av synet.

Problemer man kan oppleve er f.eks. hodepine, vanskeligheter med å fokusere eller svie i øynene. Vi kan også få problemer med å konsentrere oss over en lengre periode, eller bli stive i nakke og skuldre.

Synsundersøkelsen består av mer enn å finne det glasset som trengs for å lese den minste skriften på veggen eller i boka.

Under synsundersøkelsen vil du få flere synsrelaterte spørsmål. Dette innebærer bl.a. dine eventuelle symptomer, tidligere brille-/linsehistorie, litt om din øye- og generelle helse, eventuell medikamentbruk og litt om du kjenner til øyesykdommer og/eller systemiske sykdommer i familien.

Gjennom hele undersøkelsen bruker vi moderne optisk utstyr. I tillegg til å sjekke styrkene dine, vil vi bl.a måle trykket i øyet ditt, se på netthinnen din og vi har muligheten til å ta et bilde av netthinnen din.

Etter synsundersøkelsen vil vi gi deg god informasjon slik at du blir i stand til å forstå hvordan øynene fungerer. Vi vil foreslå løsninger som vil hjelpe deg til å fungere optimalt synsmessig i ulike situasjoner. I enkelte tilfeller vil det være nødvendig å henvise deg videre til øyelege eller fastlege, og du vil da få forklaring på hvorfor vi gjør dette.

Alle våre optikere er offentlig godkjente, hvorav en har masterutdanning. Vårt aller viktigste verktøy under synsundersøkelsen er lang erfaring, bred kunnskap og tid til kunden.

Kontakt oss for synsundersøkelse